Skip to content

Veel Beter is meer dan Fysiotherapie alleen

De aankomende maanden nemen wij jullie graag mee in de keuken van Veel Beter (VB). Wij zijn allang niet alleen maar een fysiotherapiepraktijk meer, maar een multidisciplinair gebouw waar alles is om aan jezelf te werken. Of dit nu gericht is om van je pijnproblemen af te komen of om sterker, sneller, beter te worden! We hebben alles zo ingericht om dit te bewerkstelligen. Zowel voor recreanten als voor topsporters. Zowel binnen als buiten. 

Ik wil graag twee kleine voorbeelden geven hoe wij te werk gaan:
Als eerste: iemand komt met een pijnklacht bij ons binnen. Degene heeft een afspraak met één van de fysiotherapeuten. Deze beoordeelt de klacht en maakt een uitgebreid plan. In dit plan kan er bijvoorbeeld ook een afspraak gepland staan bij de diëtist en/of Musculoskeletale-arts. Alles wordt zo ingericht dat je zo snel als mogelijk van je klacht af bent. Om dit te versnellen, hebben wij deze disciplines ook in huis. 

Het tweede voorbeeld is bedoeld om uit te leggen wanneer er iemand binnen komt zonder een klacht. Degene heeft een afspraak met de Personal Trainer, maakt met hem een plan om zijn of haar doelen te bewerkstelligen. Ergens in de training merkt de Personal Trainer dat een oefening niet goed uitgevoerd kan worden. Hij vraagt één van de fysiotherapeuten om mee te kijken. De fysiotherapeut kijkt vervolgens of er in zijn vakgebied een probleem zichtbaar is welke hij kan oplossen.  

Zo bekijken we iedereen die binnen komt ongeacht wat degene doet. 

Wat we graag de aankomende weken willen doen, is in eerste instantie de verschillende disciplines uitleggen. Daarna willen wij ingaan op wat je verder nog bij Veel Beter kan doen. We hebben bijvoorbeeld een vergaderzaal die te huren is tot 20 personen. 

We trappen volgende week eerst af met de discipline fysiotherapie. 

Veel leesplezier de aankomende weken!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *