Skip to content

Home /

Over ons

OVER VEEL BETER

20 jaar geleden startten we met het bouwen aan een eigen behandelvisie: resultaatgericht en meer onderbouwd. Deze manier is continu aan verandering onderhevig, omdat wij steeds beter en sneller willen. Alles volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.Onze research- en developmentafdeling is week in week uit druk met het finetunen van ons product en de ontwikkeling van ons vakgebied. Thuis zitten, rust houden en wachten tot je blessure verdwijnt is voor ons geen optie: wij vinden dat wij en jij er alles aan moeten doen om optimaal te genezen. Wij zien dat het simpelweg sneller en beter kan. Dat is waar onze naam op wijst: jij gaat Veel Beter naar buiten dan je naar binnen kwam.
Veel beter

WAAR VEEL BETER VOOR STAAT

Kennis delen

Wij willen onze kennis delen. Zo kunnen we meer mensen helpen en hebben we meer ogen om kritisch naar ons product te kijken en te blijven werken aan steeds sneller en beter herstel. Wat wij met elkaar gemeenschappelijk hebben is de drive om de beste zorg te leveren. Multidisciplinaire expertise is meer dan de som der delen.

Gebruik dat netwerk

In de loop van de tijd hebben zich vele zelfstandige fysiotherapeuten bij Veel Beter aangesloten. Wij streven binnen Veel Beter een gemeenschappelijk doel na: ultieme kwaliteit van ons werk. Hiervoor vragen we veelvuldig om input van andermans kennis en expertise. Alles om onze visie en skills te verbeteren.

Samen zijn we beter

Communicatie en overleg met bonden, collega therapeuten, BVO’s, buitenlandse clubs en ziekenhuizen is voor ons van groot belang. Wij zijn er om collega’s bij te staan met extra kennis en nemen taken van elkaar over wanneer de werkdruk iemands expertise niet toegespitst genoeg is op de klacht. Het gaat erom dat de atleet zo spoedig mogelijk inzetbaar is.

INTERNATIONALE SAMENWERKING

Onze therapeuten worden met regelmaat uitgenodigd om internationale atleten te behandelen. Als een van de therapeuten met een topsporter in het buitenland zit, is dat geen probleem. Door onze selectie en gemeenschappelijke spirit houden we de kwaliteit hoog. Andere klanten worden gezien door een vervangende therapeut.
regionale-samenwerkingen-foto-12

STERK IN TOPSPORT

Therapeuten die bij Veel Beter werken, zijn onder meer actief in voetbal. We werken voor de KNVB en voor clubs uit de Eredivisie, de Jupiler League, Serie A, de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division en andere competities. We begeleiden atleten uit de Atletiek Unie en diverse internationale atleten. Ook coachen we topsporters uit de Major League Baseball in de VS, het NL-team handbal dames, de National Football League, en uit de Formule-1.

IJZERSTERKE VOEDING

Omdat wij weten dat voeding van groot belang is voor de atleet, hebben wij onze eigen voedingstak opgezet. Goede voeding en suppletie helpen om blessures nog sneller te laten herstellen.

dan-gold-4_jhDO54BYg-unsplash
HAND - CHPT DU MONDE FEMININ 2017 - 2017
smeets (martine)

OLYMPISCHE PRESTATIES

Als de blessure voorbij is, bieden wij nog vele extra’s. Onze performancetak van olympisch niveau brengt je nog een stap verder: fitter en sneller. Het verschil tussen fit en absoluut wedstrijdfit.

GEDEELDE INVALSHOEKEN

Wij doen altijd ons uiterste best om mensen snel te helpen met hun blessures. Omdat het lichaam zo complex is, is het vaak essentieel om het probleem met meerderen aan te pakken. Door onze casussen ook dagelijks intern te bespreken, trekken wij de kwaliteit en snelheid van de behandeling enorm omhoog.

Joeri performance trainer veel beter

ons team

CAMIEL VAN DRUTEN

Van Druten Fysiotherapie
KVK: 39101107

RIK TACKEN

Rik Tacken Fysiotherapie
KVK: 34327318

TIM VAN KIPPERSLUIS

Fysiotherapie Tim van Kippersluis
KVK: 32154793

JHONFY FERNANDEZ

Jhonfy Fernandez Fysiotherapie
KVK: 52802744 

ALMER BOSMA

Almer Bosma Fysiotherapie
KVK: 53438272

NIELS BOSSE

Niels Bosse Fysiotherapie
KVK: 58476261

YOERI GRAAF

Yoeri Graaf Performance
KVK: 73340022

Girresse

GIRRESSE NIJHOVE

Nijhove Fysiotherapie
KVK: 82208867

ROALD OTTEN

Roald Otten Fysiotherapie
KVK: 72865849

Melicia

MILICIA LOKKER

Milicia Lokker Fysiotherapie
KVK: 76641937

JARMO VAN NIMWEGEN

Fysiotherapie van Nimwegen
KVK: 61466468

JOSETTE VAN TOOR

JVT Voedingsadvies
KVK: 54609461

SJOERD BAKKER

Sjoerd Bakker HODN Veel Beter
KVK: 67783112

DIDEROT KOSTER

DK Fysiotherapie
KvK: 65892518

ESMÉ KRUITWAGEN

Management Assistent

SANDRA BOTH

Sandra Both Fysiotherapie
KVK: 81130775

Thom de Boer

Thom de Boer

Thom de Boer Fysiotherapie

KVK: 83927646