Skip to content

Gym & Business lounge

Home /

Gym & Business lounge

Gym & Business lounge

Sporten vergt veel energie van het lichaam. Niet alleen tijdens de training of wedstrijd, maar ook daarna heeft het lichaam energie nodig om te kunnen herstellen. Behalve wilskracht, motivatie en talent is ook de juiste voeding uitermate belangrijk om de sportprestatie te optimaliseren.Wij kijken hierbij niet alleen naar een eventueel ideaal lichaamsgewicht en optimale lichaamssamenstelling, maar bieden ook praktische tips en adviezen. Hiermee kun je gelijk aan de slag!
Gym & Business lounge

PRIVATE GYM

Of het nou om kracht-, herstel- of conditietraining gaat, onze private gym biedt je de ruimte om je optimaal te ontwikkelen. Veel Beter beschikt over een exclusieve trainingszaal, voorzien van de nieuwste matrix fitness- en cardio-apparatuur. Onze gym is voorzien van ruime kleedkamers en luxe douches. Bovendien vind je er een sfeervolle bar en lounge.

Veel beter fysiotherapie almere

BUSINESS LOUNGE

De Veel Beter business-lounge is een sportieve en inspirerende locatie voor uw vergadering, congres, presentatie of workshop. Onze business-lounge is zeer gunstig gelegen in Almere aan de A6 en bereikbaar met het openbaar vervoer. Het vertrek is modern en sfeervol ingericht en biedt ruimte voor maximaal 35 personen. De ruimte is voorzien van airco, screens, wifi en moderne audiovisuele apparatuur. Je kunt bij ons gratis parkeren op eigen terrein.

Je vergadering afsluiten met een workout in onze moderne gym? Vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen en arrangementen met lunch of diner op aanvraag