Skip to content

Fysiotherapie

Home /
Fysiotherapie

DE BEHANDELING VAN VEEL BETER QUA FYSIOTHERAPIE

Alle fysieke verbindingen met jouw pijnklacht of blessure bekijken we: we laten geen detail achterwege. Spier, diepe fascie, zenuw, bot en gewrichtsband: meer invalshoeken betekenen een completer beeld. Simpel!

TOP-NOTCH THERAPIE

De therapie, een strikt bepaalde combinatie van manuele behandeling en fysieke training, is gericht op het creëren van een situatie waarin het lijf ongestoord kan repareren wat stuk is. Kan rechttrekken wat misloopt. We hebben daarbij 3 doelen:

1

Pijn verminderen

We werken aan het verminderen van de pijn die je voelt. Pijn vertraagt herstel en heeft nadelige, soms blijvende, gevolgen.
2

Invloeden vermijden

Alles wat van invloed kan zijn op je blessure bekijken, corrigeren en trainen we met jou. Een verminderde of slechte conditie, verkorte spieren, weinig kracht of een beperkte bewegingsvrijheid staan een razendsnel herstel in de weg.
3

Fitnessprogramma verbeteren

We verbeteren jouw specifieke fitnessprogramma: jouw lijf moet aankunnen wat jij ervan vraagt. Iedere sport vereist een geheel eigen combinatie van onder andere kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Fitness, zonder pijnklacht of beperking, valt niet onder zorg en wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering. Fitness, zonder pijnklacht of beperking, valt niet onder zorg en wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Referenties

4.5/5

onze expertise

Sportblessures

In navolging van onze academische benadering passen we een effectieve, zelf ontwikkelde behandelmethode toe. Het gemiddelde aantal behandelingen per blessure-indicatie ligt bij ons bijzonder laag. We verhelpen de meeste pijnklachten en sportblessures met 1 tot 4 behandelingen.

Revalidatie

Bij Veel Beter streven wij naar de beste en snelste revalidatie voor jouw sportblessure. Met persoonlijke aandacht en een zelf ontwikkelde behandelmethode streven wij om de meeste pijnklachten en sportblessures te verhelpen.

Performance

Topprestaties als talent of prof, maar ook de begeleiding van talent naar het maximale. Onze drive brengt ons op bijzondere plekken: al meer dan 15 jaar behandelen we binnen- en buitenlandse topatleten in alle takken van sport. Performance valt niet onder zorg en wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Performance valt niet onder Zorg en wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Fysiofitness

Trainen onder begeleiding van een high-end fysiotherapeut van Veel Beter. Fysiofitness valt niet onder zorg en wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Fysiofitness valt niet onder Zorg en wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Wil jij een second opinion of een expert advies? Na een zorgvuldige evaluatie geven wij suggesties en advies om je herstel vlot te trekken.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op