Performance

Veel Beter performance coaching van Yoeri Graaf

Na 12 jaar te hebben gevoetbald ben ik naar aanleiding van een knieblessure gestopt. Na veel behandelingen bij de fysio ben ik begonnen met het doen van oefeningen in de sportschool. Dit was mijn eerste contact met fitness. Elke keer als ik in de sportschool kwam zag ik jongens zware gewichten tillen. Omdat ik in die tijd niet heel zeker over mijn lichaam was leek dit mij de uitweg om dat wel te worden. Gaandeweg begon ik steeds meer interesse in Fitness en de hele lifestyle eromheen te krijgen en ben ik me er toen meer in gaan verdiepen. Ik hoorde en zag zoveel dingen op de sociale media en begon mij af te vragen wat nou daadwerkelijk betrouwbare informatie was.

Na veel schooluren, cursussen, leren uit boeken en leren van de mensen om mij heen was het tijd om mijn kennis in de praktijk te brengen en maakte ik de stap om als Personal Trainer aan de slag te gaan. Een ding heb ik meegekregen uit mijn voetbalcarrière; altijd de beste willen zijn. Dit is tot op de dag van vandaag mijn drive richting mijn klanten: hen het beste uit zichzelf te laten halen op fysiek en mentaal gebied.

Yoeri Graaf Performance

Ervaring maakt meester

Met de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, help ik anderen hun fysieke en mentale doelen te bereiken. Ik geloof erin dat het fysieke aspect van persoonlijke begeleiding enorm veel voordelen met zich mee brengt. Bij een plan om je doelstelling te behalen komen er verschillende factoren kijken zoals leeftijd, hoe vaak je kan trainen, stressniveau, je algehele leefstijl, je commitment etc. Daarom is er één ding dat centraal moet staan: Personalisatie! Een Personal Coach die rekening houdt met al deze factoren zodat er een plan ontstaat dat werkt voor jou! Ik geef je de handvaten mee waar je de rest van je leven iets aan hebt. Een plan dat werkt op lange termijn.

Als Performance Coach help ik iedereen die sterker en beter wil worden. Of iemand nu zijn of haar looptechniek wil verbeteren, kracht wil winnen of moet revalideren na een blessure. Met mijn expertise zorg ik door middel van gerichte trainingen dat individuele doelstellingen worden behaald.

Expertise

Personal Training / Performance Training
Met Personal Training profiteer je van individuele begeleiding en coaching. Of je nu fitter, sterker of slanker wilt worden, alle trainingen zijn erop gericht om het maximale te bereiken. Samen met je coach werk je aan sport specifieke doelen zoals explosiever, sterker, sneller worden maar ook met het oog op blessure preventie.

Small Group training
Sporten in een kleine groep, maar ondertussen profiteren van de voordelen van een personal coach. Door de kleinschaligheid van de groep, maximaal 3 personen, ontvang je genoeg individuele aandacht. Tijdens deze lessen kun je van elkaar leren en motiveer je elkaar om het maximale uit jezelf te halen. Small Group training is een leuke manier om effectief en doelgericht te trainen met een kleiner budget.

Revalidatie Training
Deze training heeft als doel het terugbrengen van een (top)atleet in zijn of haar sport. Dit gaat in samenspraak met de fysiotherapeut van Veel Beter d.m.v. een gericht plan.

Thank you for reading!