Skip to content

Sandra Both, de nieuwe fysiotherapeute bij Veel Beter

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sandra Both en ik ben vanaf begin dit jaar de nieuwe fysiotherapeute bij Veel Beter. Ik ben 28 jaar, woon in Lekkerkerk, en ben inmiddels 6 jaar geleden afgestudeerd aan de HvA.

Al van jongs af aan wist ik dat ik in de zorg wilde werken; mensen helpen beter te worden en weer te doen wat ze graag willen. Zo ben ik de studie begonnen en heb ik deze afgerond in 2015. Na mijn afstuderen ben ik bij een revalidatiecentrum in Gouda terecht gekomen en heb ik hier 5.5 jaar met plezier gewerkt.
Naast mijn werk daar, combineerde ik dit met de sportwereld; bij de jeugd van Ajax. Op dit moment ben ik hier nog als vrijwilliger werkzaam; ik begeleid de onder 14 nu voor het vierde seizoen bij wedstrijden en toernooien (binnen- en buitenlandse).

Mijn werk in de voetbalwereld, met name toen het stil kwam te liggen door COVID-19, deed mij doen beseffen dat ik hier meer in wilde betekenen en wil doorgroeien in de sportwereld. En zo ben ik terechtgekomen bij Veel Beter; de perfecte plek om veel te leren en mezelf door te ontwikkelen.

Zelf heb ik tien jaar gebadmintond, waarbij ik ook landelijk heb gespeeld in de vierde divisie. Maar 3 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het hardlopen. Met als eerste doel om met de Roparun mee te doen (een estafette loop van Parijs naar Rotterdam), maar al snel wilde ik meer. Ik heb een aantal marathons mogen lopen in Nederland en uiteindelijk ben ik verliefd geworden op het trailen; lopen in de natuur op een onverharde ondergrond. Ik heb inmiddels 4 marathons achter mijn naam staan en 2 ultratrails, waaronder één in Italië.

Mensen beschrijven mij vaak als een betrokken therapeut die het beste uit zichzelf maar ook uit anderen wil halen. Door het sporten heb ik geleerd door te zetten en tot het uiterste te gaan, dit doe ik in mijn manier van behandelen ook; alles eruit halen, hoe klein of groot iemands zijn doel ook is.
Hiermee wil ik jou van je blessure af helpen en je sterker maken zodat de kans op een (nieuwe) blessure zo klein mogelijk wordt!

Inmiddels ben ik gestart bij ASC Waterwijk met een spreekuur en ik ben verder iedere dag in de praktijk te vinden.

Om van je (sport)blessure af te komen kun je bellen of mailen naar onderstaande gegevens.

Hopelijk tot snel!

M: +31(0)6 13 85 18 38
E: sandra@veelbeter.nl

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *