Expertise Veel Beter Performance

Sinds dit jaar ben ik actief bij Veel Beter als Personal Trainer en Performance Coach. Wat ik belangrijk vind als Personal Trainer is persoonlijke begeleiding, persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Ik maak onderscheid in 3 categorieën: Personal Training, Performance Training en Small Group Training.

Personal Training
Een traject van minimaal 3 maanden met een intake, tussenevaluatie en eindevaluatie of eventueel follow-up momenten waarbij ik de klant nog geregeld zie voor behoud van zijn/haar progressie. Een trainingssessie duurt 60 minuten waarin we een trainingsplan afwerken gericht op de doelstelling die besproken is tijdens het intakegesprek. Dit kan bijvoorbeeld zijn spiermassa opbouwen, verbeteren van de algehele fitheid of het verliezen van vetmassa.

Performance Training
Dit is een traject van 1,2 of 3 maanden waarin actief word gewerkt aan het verbeteren van je sportprestaties. Of je nou harder wilt sprinten, hoger wilt springen of wendbaarder wilt worden. Voor elke vorm van verbeteren op het gebied van prestaties zijn deze trainingen geschikt.

Small Group training
Sporten in een kleine groep, maar ondertussen profiteren van de voordelen van een Personal Coach. Door de kleinschaligheid van de groep van maximaal 4 personen ontvang je voldoende individuele aandacht. Tijdens deze trainingen kun je van elkaar leren en motiveer je elkaar om het maximale uit je zelf te halen. Dit traject wordt aangeboden in een blok van 3 maanden waarin je 2x per week traint op vaste tijden. Dit is ideaal voor wanneer je start met sporten.

Revalidatie Training
Deze training heeft als doel het terugbrengen van een (top)atleet in zijn of haar sport. Dit gaat in samenspraak met de fysiotherapeut van Veel Beter d.m.v. een gericht plan.

Vond je het intressant? Deel dit artikel
Geen reactie's

Geef een reactie