Veel Beter performance coaching van Gregory Sedoc

Wat doe ik na ruim 30 jaar topsport? Precies, mijn jarenlange kennis van en ervaring in de sport gebruiken om anderen te helpen hun fysieke en mentale doelen te bereiken. Na 3 Olympische Spelen, 7 maal Nederlands kampioen indoor, 6 maal Nederlands kampioen outdoor, Europees Kampioen in 2007 en nog een keer Nederlands kampioen verspringen in 2006, weet ik wat het is om op het hoogste niveau te presteren en continu het maximale uit je eigen lichaam en geest te halen.

ERVARING MAAKT MEESTER

Als Performance coach help ik iedereen die sterker en beter wil worden. Of iemand nu zijn of haar looptechniek wil verbeteren, kracht wil winnen of moet revalideren na een blessure. Met mijn expertise zorg ik dat door middel van gerichte trainingen individuele doelstellingen worden behaald.

EXPERTISE

Small Group training

Sporten met persoonlijke begeleiding, maar ondertussen profiteren van de voordelen van groepslessen. Door de kleinschaligheid van de groep, maximaal 3 personen, ontvang je genoeg individuele aandacht. Tijdens deze lessen kun je van elkaar leren en motiveer je elkaar om het maximale uit jezelf te halen. Small Group training is een leuke manier om effectief en doelgericht te trainen met een kleiner budget.

Running & Performance

Deze trainingen zijn gericht op het onderdeel running en krachttraining. Bij Running wordt gelet op het aanleren en verbeteren van de juiste looptechniek door gevarieerde oefeningen, waaronder loopscholing. Het onderdeel Performance heeft als doel om sterker en fitter te worden. Krachttraining speelt hierin een belangrijke rol.

Personal Training

Met Personal Training profiteer je van individuele begeleiding en coaching. Of je nu fitter, sterker of slanker wilt worden, alle trainingen zijn erop gericht om het maximale te bereiken. Wil je meer informatie of een afspraak maken met Gregory? 

Veel Beter is een verzamelgebouw waar onder andere (sport-)dietisten, performance trainers en zelfstandige fysiotherapeuten zich hebben gevestigd. Elk van hen voert een eigen bedrijfsvoering.


Alle zelfstandige fysiotherapeuten zijn toegankelijk voor iedereen, of je nou sportief bent of niet.

Address

Elektronweg 4
1362 JP,  Almere

We are open by appointment. Want to make an appointment? Call or mail