Yoeri Graaf, personal trainer bij Veel Beter

Na 12 jaar te hebben gevoetbald ben ik naar aanleiding van een knieblessure gestopt. Na veel behandelingen bij de fysio ben ik begonnen met het doen van oefeningen in de sportschool. Dit was mijn eerste contact met fitness. Elke keer als ik in de sportschool kwam, zag ik jongens zware gewichten tillen. Omdat ik in die tijd niet heel zeker over mijn lichaam was, leek dit mij de uitweg om dat wel te worden. Gaandeweg begon ik steeds meer interesse in Fitness en de hele lifestyle eromheen te krijgen en ben me er toen meer in gaan verdiepen. Ik hoorde en zag zoveel dingen op sociale media en begon mij af te vragen wat nou daadwerkelijk betrouwbare informatie was.

Na veel schooluren, cursussen, leren uit boeken en leren van de mensen om mij heen was het tijd om mijn kennis in de praktijk te brengen en maakte ik de stap om als Personal Trainer aan de slag te gaan. Een ding heb ik meegekregen uit mijn voetbalcarrière; altijd de beste willen zijn. Dit is tot op de dag van vandaag mijn drive richting mijn klanten: hen het beste uit zichzelf te laten halen op fysiek en mentaal gebied.

Net zoals veel jongeren wilde ik graag groot en sterk worden. Maar hoe doe ik dat? Ik nam adviezen aan van jongens uit de sportschool waarnaar ik opkeek en begon heel veel te eten. Want daar zou ik immers groot van worden. Dat klopte. Ik werd groter maar naast dat ik sterker werd, kwam ik ook heel veel aan op de verkeerde manier. Ik ging de grootste uitdaging van mijn leven aan. Op zelfstandige wijze mijzelf fit trainen. Na meerdere malen vallen, opstaan en blijven leren was het mij na één jaar gelukt!

Als Personal Trainer en Performance Coach help ik iedereen die sterker en beter wil worden. Of iemand nu zijn of haar looptechniek wil verbeteren, kracht wil winnen of moet revalideren na een blessure. Met mijn expertise zorg ik door middel van gerichte trainingen datindividuele doelstellingen worden behaald.

Plan nu je afspraak in bij Veel Beter Performance Coach Yoeri Graaf (yoeri@veelbeter.nl)

Vond je het intressant? Deel dit artikel
1 Reactie
  • Astrid Halfhide
    Geplaatst op 14:20h, 09 januari Beantwoorden

    *Respect* Yoeri,je weet precies wat je wilt,en je brengt de training geduldig,en duidelijk over.Met een smile on your face,je geniet er ook van.

    We zullen meer van je horen.Klasse!!

Geef een reactie