Vergaderen op het hoogste niveau?

Vergaderen is voor sommige mensen topsport. Lange dagen, weinig structuur, geen buitenlucht en al helemaal geen lichaamsbeweging. Vergaderingen van meer dan 6 uur zijn geen uitzondering. Gek als je je bedenkt dat je concentratie al na 15 minuten afneemt. Toch zullen meetings niet snel verdwijnen. Voor de groei van een bedrijf zijn nieuwe ideeën bedenken en kennis uitwisselen onmisbaar.

Het nieuwe vergaderen

Tegenwoordig draait alles om gezondheid. Een hele dag vergaderen in een afgesloten ruimte? Totaal niet bevorderend voor de inspiratie, productiviteit maar ook niet voor de gezondheid. Combineer jullie vergadering met een gezond portie inspanning!

VEEL BETER BUSINESSLOUNGE

De Veel Beter businesslounge is een sportieve en inspirerende locatie voor uw vergadering, congres, presentatie of workshop. Onze businesslounge is zeer gunstig gelegen in Almere aan de A6 en bereikbaar met het openbaar vervoer. Het vertrek is modern en sfeervol ingericht en biedt ruimte voor maximaal 35 personen. De ruimte is voorzien van airco, screens, wifi en moderne audiovisuele apparatuur. Je kunt bij ons gratis parkeren op eigenterrein.

Kost of Quinoa? 

Verantwoorde voeding is helemaal van nu. Dus ook tijdens het vergaderen. Want zeg nou zelf, niemand zit toch te wachten op een anti-lunch dip? Daarom vervangen we steeds vaker maaltijden met veel suikers en snelle koolhydraten voor maaltijden met gezonde vetten en eiwitten. Of jouw voorkeur nou ligt bij verse sashimi of bij een waldkornbol met hummus bij de Veel Beter Bussinesslounge is alles mogelijk. Dus ook een “ouderwets” pistoletje met kaas!

Tijd voor actie!

Hoe uitdagend onze vergaderlocatie ook is, een beetje actie schudt de boel weer even op. Veel Beter beschikt over een exclusieve trainingszaal, voorzien van de nieuwste matrix fitness- en cardio-apparatuur. Onze gym is voorzien van ruime kleedkamers en luxe douches. Bovendien vind je er een sfeervolle bar en lounge. Veel Beter heeft vanaf dit seizoen ook de beschikking over een kunst- en natuurgrasveld. De mogelijkheden voor buitentrainingen of een teambuilding-training zijn eindeloos.

Vergaderen en sporten

Vergaderen met een activiteit is meer dan een trend. Inmiddels is wel bewezen wat een vergaderbreak of teambuilding voor mensen kan doen. Op een originele, ontspannen en vaak hele leuke manier leer je hoe je als team beter kunt communiceren of functioneren. Is jouw team klaar voor vergaderen 2.0?

Maatwerk

Veel Beter denkt graag mee. Bij ons zit u niet vast aan traditionele arrangementen. Kannen koffie en pepermuntjes zijn verleden tijd. Kies voor een gezonde borrelplank of een gezellige BBQ. Samen bespreken wij de wensen en mogelijkheden! 

Prijzen en arrangementen met of zonder catering op aanvraag: info@veelbeter.nl

Vond je het intressant? Deel dit artikel
Geen reactie's

Geef een reactie