Veel Beter maatregelen omtrent Corona

Veel Beter maatregelen omtrent Corona

Beste bezoeker van VB,

Ondanks alle maatregelen blijven wij voorlopig geopend. Om ieders gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen nemen we naast voorgestelde maatregelen van het RIVM zelf nog extra voorzorg.

– We werken in shifts om het aantal mensen binnen VB te beperken.
– Er is extra aandacht en mogelijkheid voor ontsmetting bij binnenkomst, voorafgaand en na de behandeling.
– Er kan alleen getraind worden op afspraak, 1-op-1 met uw therapeut.

Wij snappen dat gesloten scholen voor problemen zorgen, maar om bezoekersaantallen te drukken is het niet mogelijk kinderen mee te nemen naar een afspraak. Om iedereen tegemoet te komen verlengen wij onze openingstijden zodat er makkelijker oppas geregeld kan worden.

Daarnaast vragen wij u in geval van verkoudheid, koorts, hoesten uw afspraak te verzetten.

Vond je het intressant? Deel dit artikel
2 Reactie's
 • Arjen Schouten
  Geplaatst op 12:26h, 08 april Beantwoorden

  Ik dacht dat er voor de contactbehandingen zoals fysio dat ook is een algeheel verbod is.,
  Bent u dan niet ten onrechte open?

  • Esmé Kruitwagen
   Geplaatst op 13:32h, 08 april Beantwoorden

   Beste Arjen,

   Dank voor jouw bericht. Het bericht waar je aan refereert is het bericht dat wij hebben opgesteld na afkondiging van de eerste maatregelen. Toen was er nog geen verbod voor contactberoepen. Inmiddels zijn ook wij gesloten voor reguliere fysiotherapie. Gezondheid voor alles!
   Binnen de richtlijnen van het RIVM zijn wij beschikbaar voor 1 op 1 trainingen. Zo kunnen wij de 1,5 meter richtlijn hanteren. Er is dan dus geen fysiek contact. Ook kunnen klanten ons benaderen voor een telefonisch videoconsult. Op deze manier proberen wij klanten te helpen met hun hulpvraag, zonder fysiek contact.
   Daarnaast ondersteunen wij de eerstelijns artsen wanneer zij het verzoek hebben bepaalde klanten te behandelen. Bijvoorbeeld wanneer zij revalideren na het doormaken van Corona. Of wanneer het noodzakelijk is na een operatie. Uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen van dien. Ook dit staat beschreven in de richtlijnen van het RIVM.

   Ik verneem graag of hiermee jouw vraag is beantwoord.

   Mvg Esmé Kruitwagen
   Veel Beter

Geef een reactie