Veel Beter Gym

Zijn jullie een sportschool?

Regelmatig stapt er iemand bij ons het pand binnen met de vraag: “Zijn jullie een sportschool?”
Best een logische vraag. Als je langs ons pand rijdt zie je per slot van rekening diverse loopbanden en overige trainingsapparatuur staan.

Tijd voor opheldering

Nee wij zijn geen sportschool. Wij zijn een multidisciplinair (top)sportcentrum.
Ons topteam bestaat uit (sport-)fysiotherapeuten, sportmasseurs, sportdiëtistes, sportartsen, orthomanueel artsen en performance trainers. We zijn toegankelijk voor zowel mensen die bij ons revalideren als voor mensen die optimaal willen trainen onder de beste begeleiding.

Ik kan dus wel trainen bij jullie?

Ja! Dat kan. Wij hebben een beperkt aantal exclusieve memberships. Wij zijn gesloten voor het grote publiek waardoor expertise en toewijding centraal staan. Of het nou om kracht-, herstel- of conditietraining gaat, onze private gym biedt je de ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen. Veel Beter beschikt over een exclusieve trainingszaal, voorzien van de nieuwste matrix fitness- en cardio-apparatuur. Onze gym is voorzien van ruime kleedkamers en luxe douches. Bovendien vind je er een sfeervolle bar en lounge.

Veel Beter heeft vanaf dit seizoen ook de beschikking over een kunst- en natuurgrasveld. De mogelijkheden voor buitentrainingen zijn ook eindeloos.

Small Group Training

Natuurlijk krijg je de onverdeelde aandacht van onze personal trainer. Samen met hem ga je planmatig werken aan jouw persoonlijke doelen. Ben je echter ook incidenteel geïnteresseerd in het profiteren van de teamgeest en focus van andere sporters, dan kan jij ook terecht in een kleine groep van twee tot acht sporters.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer komen voor een proeftraining?

Neem contact op met Esmé 

 

Vond je het intressant? Deel dit artikel
2 Reactie's
 • Anita Verweij
  Geplaatst op 11:47h, 16 mei Beantwoorden

  Beste Esme,
  Ik zou heel graag eens willen trainen onder “echte” begeleiding waardoor ik blessures misschien kan voorkomen. 54 jaar… Nog maakt het uit. Ik hoef geen kilo’s kwijt maar wil echt sterker worden, stukje strakker in mijn vel. Ik merk dat ik de laatste jaren echt in kak en moet aan de bak. Ik zou graag wat meer info van je ontvangen. Hoeveel trainingen per week (2), en de kosten(wel belangrijk voor mij).;ik hoor graag van je

  Anita

 • Alja Sluiter
  Geplaatst op 20:07h, 16 mei Beantwoorden

  Graag zou ik een keer een proeftraining doen met een personal trainer

Geef een reactie