Milicia Lokker nieuwe fysiotherapeut bij Veel Beter

Hoi iedereen,

Mijn naam is Milicia Lokker en ik ben de nieuwste fysiotherapeut bij Veel Beter. 23 jaar geleden ben ik geboren en getogen in Almere en hier woon ik nog steeds samen met mijn vriend.

Na meerdere jaren te hebben gebasketbald op verschillende niveaus, waarbij ik op mijn top 5-6 dagen per week basketbalde, moest ik noodgedwongen stoppen vanwege een enkelblessure.

In de laatste jaren van mijn basketbalperiode ben ik bij Veel Beter onder behandeling geweest. In deze periode heb ik veel geleerd over wat een fysiotherapeut kan betekenen voor iemand die graag meer wil bereiken, maar met pijn rond loopt.

Ik vond dit zo mooi, dat ik om deze reden fysiotherapie ben gaan studeren op de Hogeschool van Utrecht.

Na mijn studie heb ik een jaar ergens anders ervaring op kunnen doen. Echter heb ik Veel Beter nooit los kunnen laten en na een paar gesprekken en meelopen blijkt dat Veel Beter de perfecte plek voor mij is om mij nog verder te ontwikkelen.

Als mensen mij beschrijven zien zij een vrolijke optimistische frisse jonge meid die altijd ergens met de volle 100% voor gaat. Ik houd niet van opgeven en wil graag samen met jou van start om het beste uit jezelf te halen. Dit betekent naast jou van je klachten af te helpen, ook om je sterke en zwakkere punten te verbeteren.

Naast basketbal vind ik ook voetbal en hockey een interessante sport. Ik ben nu begonnen met elke maandag een spreekuur bij BFC (Bussum Football Club), maar er gaat meer volgen!

Om van je (sport)blessure af te komen kan je bellen of mailen naar onderstaande gegevens.

Hopelijk tot snel!

M: +31(0)652360652
E: milicia@veelbeter.nl

Vond je het intressant? Deel dit artikel
Geen reactie's

Geef een reactie